Tre år. Så länge sedan är det sen beckasofia blev lagt på hyllan. Efter tre hektiska år känner jag att det nu äntligen är dags att väcka bloggaren i mig till liv igen. Jag har verkligen saknat att ha en kreativ plattform, men tiden har inte riktigt räckt till. Men håll i hatten för nu kör vi igen!

Så vem är jag då? Vad är Beckasofia?
Beckasofia är min kreativa, digitala värld. Här samlar jag guider, tips, tankar, recept och framför allt foto och reseliv. Jag som står bakom denna digitala bubbla heter Rebecka. Ett finlandssvenskt mumintroll som flyttat till Norge för att studera för tre år sedan. Tiden går fort när man har roligt sägs det och det har det verkligen gjort här, plötsligt sitter jag med en Bachelor i mediavetenskap och har precis startat mitt första år på en Master i samma ämne. Detta blir alltså mitt fjärde år i detta avlånga land och jag trivs som fisken i vattnet, jeg koser meg masse!

Mina första tre år spenderades i Nord-Norge, närmare bestämt Tromsø, men har nyligen bytt ut fjäll mot skärgård och flyttat till Grimstad i södra Norge. Jag är 22 jordsnurr, älskar att springa i skogen och gå i fjäll, dricker kopiösa mängder te och äter helst frukost hela dagen. Mår som bäst när jag är bland andra människor och får vara kreativ.

Himla kul att du hittat hit, hoppas du ska trivas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: