Havet är något jag finner otroligt fascinerande. Det är så rikt. Något av det finaste med att bo i Norge är nog just det, havet. Det är kristallklart och rikt på liv. Blir lika exalterad över varje manet och sjöstjärna jag ser på mina strandpromenader fortfarande efter snart fyra år. Speciellt maneter tycker jag är något alldeles extra. De är så poetiska, så fina. Häromdagen fick kameran följa med på en morgonpromenad och ni kan ju tänka er min lycka när hamnen var full av maneter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: